Ține minte aceste 6 litere: OAMENI! Virgiliu Stroescu: Ne ocolește boala! Nu munciți mai mult de 8 ore pe zi, dormiți 8 ore!

Virgiliu Stroescu - Foto: Youtube @GeorgeGrigoriuChannel
Virgiliu Stroescu - Foto: Youtube @GeorgeGrigoriuChannel

"Nu munciți mai mult de 8 ore pe zi! Dormiți 8 ore pe zi! Tot ce lucrați peste 8 ore și primiți bani, îi dați pe medicamente și medici".

Vezi și:

Cum știi dacă ești deshidratat. Semnul de alarmă dat de urină. Testul pliului de piele pe care trebuie să-l faci

Berea fără alcool, băutura care spală rinichii. Mihai Dobra: Face o formă de hidratare. Toți ar trebui să o avem în vedere

Ora administrării medicamentelor antihipertensive, fără impact asupra efectului acestora

Dr. Virgiliu Stroescu este unul dintre medicii care militează pentru un stil de viață sănătos și care îndeamnă publicul și pacienții spre un stil de viață sănătos printr-o mulțime de trucuri și tehnici simple. 

De această dacă, medicul Virgiliu Stroescu a vorbit despre secretele unei vieți fără boli și despre lucrul banal pe care ar trebui să-l facem zilnic pentru a ne menține sănătoși și a scăpa de orice boală.

Mai mult, medicul Virgiliu Stroescu a explicat că pentru a ne schimba stilul de viață e nevoie de 6 litere - O-A-M-E-N-I.

"Secretele unei sănătăți bune, mai bună decât orice farmacie. Pentru a schimba stilul de viață avem nevoie de 6 litere: O-A-M-E-N-I:

- O - odihnă

- A - alimentație

- M - muncă

Munca... nu mai mult de 8 ore pe zi! Tot ce lucrăm peste 8 ore și primim bani, îi dăm pe medicamente și la medici. E făcut așa, ca omul să lucreze 8 ore intens și bine, cu cap, 8 ore să doarmă și 8 ore să se recreeze.

Din momentul ăsta toți o să fiți instructori de stil de viață.

Pe unde vă duceți, nu uitați cuvântul oameni.

E - educație

N - natură.

Să nu treacă zi să nu stați măcar jumătate de oră în mijlocul naturii. Acolo avem apă, aer, soare și mișcare.

I - înțelepciune. Hai să fim oameni înțelepți, să ascultăm adevărul și să trăim pentru el. 

Dacă ai aceste șase litere, tu devi un om nou, pentru că ai început să înțelegi viața.

Mai întâi de toate trebuie să ne odihnim. Un om care nu este odihnit, nu e bun de nimic. Dacă vrea să facă ceva zice - mie mi-e somn! Mai lucrează cu el... Nu e bun nici de lucru, nici de plimbat, nici de gândit, de nimic. De ce? Pentru că are somnul în el.

Deci mai întâi de toate 8 ore de somn.

Cel mai important lucru pe această planetă pentru om este să fie odihnit.

Dacă furăm din somnul nostru a doua zi nu o să avem 100% randament, pentru că din 16 ore cât stăm în picioare nu ajung decât 8 ore să fim refăcuți. 

Dacă în loc de 8 ore dormim 7, am furat o optime din somnul nostru. 

Dacă dormim 6 ore... nenorocire.

Dacă sunt 5 ore, rămânem datori și a doua zi nu merge bine. 

Haideți să facem o reformă în privința aceasta. Redeșteptare și reformă și vom fi perfect sănătoși. Ne va ocoli boala și pot să vină 10 pandemii. Dacă suntem bine odihniți, ne ocolește!

Pentru că omul se reface în somn. De azi înainte și diseară, culcați-vă, dormiți 7 - 8 ore și vom fi alți oameni. 

Avem nevoie de odihnă pasivă, dar și odihnă activă. Din 24 de ore, 8 obligatoriu dormim, dar 8 trebuie să ne refacem - discutăm în familie, ascultăm un concert, citim ceva, punem mâna pe sfânta carte, mergem la cei bolnavi, ne plimbăm cu cei sănătoși, dar e nevoie de 8 ore de refacere ca să ne revenim", a declarat medicul Virgiliu Stroescu în cadrul conferinței "Postul, intre stiinta si credinta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel