Trucul inteligent pe care orice fată trebuie să îl știe: ce să folosești pentru gene lungi și dese. Rezultate în câteva zile

Trucul - Foto: Freepick @alexander_safonov
Trucul - Foto: Freepick @alexander_safonov

Trucuri de viață inteligente pe care fiecare fată ar trebui să le știe. Trucul 1: ce să folosești pentru creșterea genelor.

În lumea de astăzi, este mai greu ca niciodată să jonglăm cu tot ceea ce vrem să facem, între carieră, hobby-uri, familie și îngrijire de sine, uneori pare imposibil să le faci pe toate.

Poate merită să găsim modalități de a reduce timpul în care facem sarcini frecvente, astfel încât să avem mai mult timp pentru lucrurile pe care ne place să le facem.

Găsirea unor scurtături în treburile de zi cu zi, în rutina de machiaj sau în pregătirea meselor poate determina cât de mult putem realiza cu adevărat în doar 24 de ore scurte.

Astăzi în prezentăm primul truc pe care orice fată ar trebui să-l știe, pentru a-și maximiza și eficientiza timpul.

De ce genele devin mai rare și mai subțiri

 

Vârsta este un factor comun care poate face ca genele să devină mai subțiri și mai rarefiate în timp.

Pe măsură ce îmbătrânim, corpul nostru produce mai puțini hormoni care contribuie la creșterea părului, ceea ce duce la o creștere mai lentă a genelor și la un volum general mai mic.

Deficiențele nutriționale, anumite afecțiuni medicale și utilizarea de produse cosmetice sau tratamente de înfrumusețare dure pot contribui, de asemenea, la creșterea redusă a genelor.

Din nefericire, utilizarea excesivă a rimelului, a bigudiurilor de gene și a genelor false poate, de asemenea, să slăbească genele și să le facă să cadă prematur.

Stresul, lipsa somnului și expunerea la toxinele din mediul înconjurător pot contribui, de asemenea, la o creștere mai slabă a genelor.

Trucul 1: Folosește vaselină pentru creșterea genelor

 

Din fericire, există o modalitate simplă și sigură de a vă face genele să crească mai lungi și mai pline, și probabil că aveți deja acest produs în dulap.

Utilizarea vaselinei pentru a îmbunătăți creșterea genelor este un truc de frumusețe simplu și ieftin, care este popular de zeci de ani.

Vaselina a fost folosită de ani de zile pentru a ajuta la hidratarea și vindecarea pielii. Cu toate acestea, unele tipuri ar putea conține ingrediente cancerigene.

Vaselina este un unguent gros și transparent care poate fi aplicat cu ușurință pe gene cu o baghetă de rimel curată sau cu un bețișor de urechi.

Vaselina este un amestec de uleiuri minerale și ceară, care formează o substanță semisolidă asemănătoare unui jeleu. Acest produs nu s-a schimbat prea mult de când Robert Augustus Chesebrough l-a descoperit în 1859. Atunci, Chesebrough a observat că muncitorii din industria petrolieră foloseau un jeleu lipicios pentru a-și vindeca rănile și arsurile. În cele din urmă, el a ambalat acest jeleu sub numele de vaselină.

Beneficiile vaselinei provin din ingredientul său principal, petrolul, care ajută la sigilarea pielii cu o barieră protectoare de apă. Acest lucru vă ajută pielea să se vindece și să rețină umiditatea. 

Potrivit Medical News, vaselina acționează pentru a hidrata și condiționa genele, făcându-le să pară mai pline și mai sănătoase.

În plus, vaselina poate crea o barieră protectoare care ajută la împiedicarea ca genele să devină fragile și să se rupă.

Pentru a folosi vaselina pentru creșterea genelor, aplicați o cantitate mică pe gene înainte de culcare și îndepărtați-o ușor dimineața cu un demachiant sau cu un produs de curățare blând. Cu o utilizare consecventă, puteți observa o îmbunătățire a aspectului și a stării genelor în doar câteva săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel