Iată câteva alimente care rezistă ani întregi în cămara casei tale:
Orez - rezistă mai mult de 30 de ani, dar trebuie păstrat în recipiente pe unde nu intră deloc aer, la circa 5 grade Celsius. În schimb, orezul brun nu rezistă mai mult de 6 luni.
Miere – cel mai vechi borcan de miere are 5.500 de ani; este alimentul care chiar rezistă pentru totdeauna si ajunge pe lista acelor alimente care nu expiră.
Sare de Himalaya – utilizată secole la rând pentru conservarea alimentelor deoarece îndepărtează umezeala; sarea din comerț – rezistă circa 5 ani, scrie cumsa.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.