Teo Trandafir a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a acuzat câteva stări de rău. Mihai Mitoșeru, colegul vedetei, dar și un bun prieten, i-a fost alături în permanență și a stat pe holul spitalului până când medicii au confirmat că totul este bine. Teo Trandafir a rămas impresionată până la lacrimi de gestul făcut de colegul său.
„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D, potrivit Ok! Magazine.
Prezentatoarea TV a fost diagnosticată cu ani în urmă cu pancreatită şi s-a operat la Viena. ”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de şase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu ştiam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinţii mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney’’, povestea Teo.
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Teo Trandafir
Teo Trandafir se confruntă cu atacurile de panică. După spusele vedetei acestea nu apar des, dar sunt dificil de înfruntat atunci când își fac prezența în viața ei. Invitată în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea, Teo Trandafir a vorbit despre unul dintre episoadele dificile din viața ei, atunci când a făcut un atac de panică chiar în liftul spitalului.
„Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: . Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla.
Citește mai departe pe Spectacola.ro
Fructele care hrănesc masa musculară. Ce alimente sunt INTERZISE
PANCREATITA. Cauze, simptome, tratament. Ce ceaiuri previn apariția sa
Pancreatita reprezintă o inflamație acută sau cronică a pancreasului, care poate fi fatală dacă nu este tratată adecvat, dar mai ales, la timp. În caz de pancreatită acută, riscul de deces este unul scăzut, de 5%, însă în cazurile cronice, se produc leziuni grave și hemoragii severe, astfel că procesul inflamator nu se reduce doar la pancreas.
Riscul de deces poate ajunge și la 50%, în cele mai multe cazuri, decesul este provocat de insuficiența cardiacă, pulmonară, renală sau infecție pancreatică.
Care sunt funcțiile pancreasului
Pancreasul, a doua mare glandă a sistemului digestiv, după ficat, are două funcții importante:
Funcția exocrină (secreție externă): produce sucul pancreatic, cu rol în digestia alimentelor. Sucul pancreatic este secretat în duoden.
Funcția endocrină (secreție internă): pancreasul secretă în fluxul sanguin doi hormoni importanți: insulina și glucagonul, responsabili pentru reglarea glicemiei și a surselor de energie din organism. (Citește mai departe AICI)
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.