Știrile zilei în Farma. Medicamentul pentru schizofrenie atinge obiectivul într-un studiu intermediar. Eli Lilly lansează fiole de Zepbound pentru pierderea în greutate, la 399 dolari pe lună

Monika Baciu |
Data publicării:
stirile zilei in farma - FOTO: Freepik@handmadefont
stirile zilei in farma - FOTO: Freepik@handmadefont

Acestea sunt cele mai importante știri ale zilei din domeniul farmaceutic.

Producătorul de medicamente Mundipharma International, deținut de familia miliardară Sackler, nu a reușit să găsească un cumpărător pentru unitatea sa din China pentru a doua oară într-un proces de vânzare reînnoit în acest an, au declarat două surse cunoscătoare ale situației. Mundipharma, producătorul analgezicului OxyContin, a angajat Deutsche Bank pentru a gestiona procesul, vizând obținerea a peste 1 miliard de dolari din vânzare, spun sursele, transmite Reuters.

Neurocrine: Medicamentul pentru schizofrenie îndeplinește obiectivul principal într-un studiu de fază intermediară

Neurocrine Biosciences a declarat miercuri că medicamentul său experimental pentru tratamentul adulților cu schizofrenie a îndeplinit obiectivul principal într-un studiu de fază intermediară. O doză de 20 de miligrame a candidatului la medicament, NBI-1117568, a ajutat la reducerea semnificativă a severității simptomelor comparativ cu placebo în rândul pacienților adulți cu această afecțiune mintală, a spus compania.

Curtea supremă din Delaware va audia apelul producătorilor de medicamente pentru a încheia procesele legate de Zantac

Curtea supremă din Delaware a declarat marți că va audia un apel al GSK și altor producători de medicamente care solicită încetarea a mai mult de 70.000 de procese care susțin că medicamentul pentru arsuri la stomac Zantac a provocat cancer.

GSK, Pfizer, Sanofi și Boehringer Ingelheim cer curții să anuleze o decizie a unui judecător de instanță inferioară care permite reclamanților în procese să ofere mărturii de expert privind legătura presupusă între medicament și cancer, pe care companiile o contestă, susținând că nu este susținută de metode științifice solide. Fără aceste mărturii, procesele nu pot continua.

Lilly lansează fiole de medicament pentru pierderea în greutate Zepbound pentru prețuri începând de la 399 de dolari pe lună

Eli Lilly a declarat marți că a început să vândă fiole cu cea mai mică doză de start a popularului medicament pentru pierderea în greutate Zepbound în Statele Unite pentru 399 de dolari pentru o lună de aprovizionare prin intermediul site-ului său direct către consumator pentru a spori disponibilitatea acestuia pe piață.

Zepbound este de obicei vândut sub formă de pensule auto-injectoare, dar cu fiole mai ușor de fabricat și umplut, Lilly va putea să ofere medicamentul pacienților mai repede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel