Știrile zilei în Farma. FDA aprobă terapia inhalată pentru BPOC de la Verona Pharma. Verona Pharma primește aprobare FDA pentru tratamentul inhalat pentru BPOC

Monika Baciu |
Data publicării:
stirile zilei in farma - FOTO: Freepik@rorozoa
stirile zilei in farma - FOTO: Freepik@rorozoa

Acestea sunt cele mai importante știri ale zilei din domeniul farmaceutic.

SK Bioscience din Coreea de Sud va cumpăra controlul asupra IDT Biologika din Germania pentru 244 milioane de dolari. SK Bioscience va achiziționa o participație de 60% în firma germană de producție farmaceutică contractuală IDT Biologika GmbH de la Klocke Gruppe într-o tranzacție în valoare de 339 miliarde de woni (243,75 milioane de dolari), a declarat joi producătorul sud-coreean de vaccinuri. Klocke, un grup farmaceutic, va păstra o participație de 40% în firmă, transmite Reuters.

FDA SUA recomandă măsuri pentru a îmbunătăți diversitatea în studiile clinice

Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA a recomandat miercuri măsuri pentru producătorii de medicamente și dispozitive medicale pentru a îmbunătăți diversitatea rasială, etnică și de alt tip în studiile lor clinice. Orientările preliminare includ sugestii pentru companii și cercetători care desfășoară studii despre cum să stabilească obiective pentru înscrierea în studii, separate pe grupe de vârstă, etnie, sex și rasă, și să descrie cum intenționează să atingă acele obiective, a declarat FDA.

Formation Bio, susținută de Sanofi, strânge 372 milioane de dolari într-o rundă de finanțare în stadiu avansat

Dezvoltatorul de medicamente bazat pe AI Formation Bio a declarat miercuri că a strâns 372 milioane de dolari într-o rundă de finanțare în stadiu avansat, cu o participare semnificativă din partea producătorului francez de medicamente Sanofi. Finanțarea a fost condusă de firma de capital de risc Andreessen Horowitz, Sequoia și FPV Ventures, printre alții.

Altria solicită aprobarea FDA pentru produsele sale de pungi de nicotină orală

Gigantul tutunului Altria a declarat miercuri că a depus cereri de aplicații pentru produse de tutun premarginală (PMTAs) la Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA pentru produsele sale de pungi de nicotină orală on! Plus. FDA a autorizat săptămâna trecută patru dintre produsele sale mentolate e-cigarette pentru vânzare în SUA, făcându-le primele vape-uri aromate pe care agenția le-a permis pe piață.

FDA SUA aprobă terapia inhalată pentru BPOC de la Verona Pharma

Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA a acordat aprobare unui tratament de la Verona Pharma pentru o boală pulmonară cronică care afectează de obicei fumătorii, a declarat miercuri compania britanică. Acțiunile cotate în SUA ale companiei au crescut cu 11% în tranzacțiile extinse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel