Regele Charles are cel mai neobișnuit obicei alimentar zilnic. Regele nu urmează un model de masă regulat. Regele Charles este cunoscut pentru dragostea sa pentru produsele organice, cultivându-și singur o mare parte din alimente la casa sa de la Highgrove House din Gloucestershire. Regele Charles își crește chiar și propriile găini.
Așa că, dacă vă întrebați care este obiceiul alimentar neobișnuit al monarhului... ei bine, totul are legătură cu numărul de mese pe care le mănâncă pe zi. Regele Charles sare adesea peste masa de prânz.
De ce sare Regele Charles peste masa de prânz
În The Telegraph, fostul corespondent regal Gordon Rayner a dezvăluit anterior că regele Charles sare peste masa de prânz pentru a putea lucra.
”Prânzul este văzut ca un lux care îl împiedică să lucreze, așa că mănâncă un mic dejun târziu și lucrează până atunci”, a spus fostul corespondent regal Gordon Rayner, potrivit Hello Magazine.
Această dezvăluire despre faptul că Charles a evitat prânzul este o surpriză. Cu toții s-au întrebat dacă Regelui Charles nu îi este foame.
Ce mănâncă Regele Charles la micul-dejun și cină
Regelui Charles îi place să mănânce un mic dejun plin de proteine. Clarence House a împărtășit anterior rețeta pentru ”ouăle cu brânză la cuptor” preferate de Charles. Atât el, cât și Camilla se bucură de prăjituri de ovăz pentru a-și începe ziua.
Bucătarul TV Ainsley Harriott a povestit pentru HELLO! despre una dintre principalele preferințe ale prințului la cină.
”La unele dintre marile evenimente asiatice la care am fost și la care a participat Prințul Charles, îi place foarte mult mâncarea”, a spus Ainsley Harriott.
În timp ce fostul bucătar regal Darren McGrady l-a descris anterior pe regal ca fiind un ”gurmand”.
Vezi și: Hiponatremia: cauze, simptome și tratament. Poate duce la comă sau chiar la deces
Ce se întâmplă dacă sari peste masa de prânz
Să sari peste masa de prânz, însă, este o greșeală, spun nutriționiștii. Micul dejun este adesea numit cea mai importantă masă a zilei, dar prânzul este la fel de important, a declarat Jen Bruning, purtător de cuvânt al Academiei de Nutriție și Dietetică, potrivit Huffington Post.
”În general, este util să mănânci mai multe calorii zilnice mai devreme în timpul zilei, deoarece mai ai atât de mult timp din zi pentru care trebuie să te alimentezi”, a spus Bruning.
Dacă săriți peste orice masă, este mai greu să vă satisfaceți nevoile nutriționale ale zilei, a adăugat Bruning. Indiferent cât de ocupat ești, să iei masa de prânz în mod regulat și să te îndepărtezi de muncă te menține alimentat și îți oferă o pauză mentală și timp pentru a te reîmprospăta.
”Pentru cei care sunt acasă cu familia, le modelează copiilor o relație sănătoasă cu mâncarea. Ne poate oferi timp de socializare cu colegii de muncă și poate consolida relațiile profesionale, ceea ce reprezintă o piesă importantă a unui mediu de lucru sănătos”, a spus Bruning.
Mâncatul prânzului este, de asemenea, bun pentru obiceiurile alimentare, metabolismul și starea de spirit.
Să sari peste prânz din când în când nu este mare lucru. Dar dacă devine un obicei, a spus Bruning, corpul tău se adaptează la un ”aport mai mic de combustibil”, iar acest lucru poate fi în detrimentul sănătății tale.
”Acest lucru ar putea duce la un metabolism scăzut în timp și la un risc crescut de deficiențe nutritive”, a adăugat ea.
Aceasta ar putea accentua pofta de mâncare și vă poate determina să consumați mai multe calorii seara.
”Lăsând la o parte caloriile, mâncatul prea mult la o singură masă poate provoca, de asemenea, o creștere a glicemiei și a insulinei”, a spus Bruning.
În timp, acest lucru poate duce la niveluri mai ridicate de zahăr din sânge, rezistență la insulină și, potențial, diabet. Sărirea prânzului vă poate determina, de asemenea, să alegeți opțiuni alimentare mai puțin sănătoase mai târziu în cursul zilei, când vă simțiți înfometați.
Un studiu al Departamentului pentru Agricultură al SUA a constatat că persoanele care nu au luat micul dejun sau prânzul au mâncat mai puține fructe, legume, cereale integrale, fructe de mare și proteine vegetale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.