"M-a târât până acolo. Tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă". Nadine, drumul spre orfelinat la 6 ani: Nu a fost nevoită. A făcut-o pentru că așa îi era mai simplu

Nadine - Foto: Youtube Antena3 & Cătălin Măruță
Nadine - Foto: Youtube Antena3 & Cătălin Măruță

Nadine a vorbit despre drumul spre orfelinat, la 6 ani. "M-a târât până acolo. Tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă". Drama neștiută a lui Nadine.

Nadine Emilie Voindruth a debutat în anul 1995 în emisiunea "Şcoala vedetelor' de la TVR 1, emisiune care i-a făcut cunoscuți și pe Adrian Despot, Călin Goia, Călin Geambașu sau pe regretata Mălina Olinescu.

Nadine a prezentat apoi diverse emisiuni la diverse posturi TV, a lansat trei albume muzicale şi a jucat în câteva filme: "After" (2011), "Gunheavy" (2008), "Oblivion 2: Blacklash" (1996), "Oblivion" (1994).

Nadine a reușit în viață și acum este o femeie împlinită, însă puțini știu povestea ei de viață șide drama prin care a trecut în copilarie.

După ce a rămas orfană la vârsta de 6 ani, Nadine a trăit o lungă perioadă într-o casă de copii.

"Credeam că am ajuns în orfelinat în 1986, dar se pare că era de fapt 1983. Nu mai ştiam. Pentru noi, acolo, timpul nu trecea, eram într-o bulă", a declarat Nadine, care a dezvăluit și momentul cumplit în care bunica sa a dus-o la orfelinat.

"M-a târât până acolo. Tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă"

"Orice aș spune, mintea unui om care nu a trecut prin asta nu poate cuprinde informația.

Din prima zi de orfelinat a început destructurarea mea ca om. Destructurare pe toate palierele: emoțional, intelectual, cognitiv.

Unghiul din care privesc lucrurile acum mă face, însă, să fiu recunoscătoare pentru acele experiențe, pentru că, în sfârșit, am priceput de ce le-am experimentat", a decarat Nadine, pentru Viva.

Nadine: Am judecat-o aspru. Azi înțeleg că acea femeie a făcut atât cât a știut și cât a putut

Întrebată ce ai simțit în momentul în care bunica sa a fost nevoită să o ducă la orfelinat, Nadine a spus că: "Bunica nu a fost nevoită să mă ducă la casa de copii. A făcut-o pentru că așa îi era mai simplu".

"Am conștientizat tot. M-a târât până acolo, deși tot drumul am implorat-o, urlând, să nu mă ducă.

Omul care am fost a judecat-o aspru și a comparat-o cu ce ar fi făcut alții.

Omul care sunt azi înțelege că acea femeie a făcut atât cât a știut și cât a putut. Este nedrept să comparăm oamenii.

Curajul, demnitatea, puterea sunt haruri pe care toți le avem, dar nu toți reușim să le activăm. Și nimeni nu trebuie pedepsit pentru asta.

Ea nu a reușit în viața asta să și le activeze. Poate va alege să se întoarcă și să mai încerce o dată", a mărtusit Nadine.

Mai mult, Nadine a spus că: "totodată, cu mintea de acum înțeleg etichetele pe care le punem situațiilor de viață și felului în care creierul se raportează la ele. Tu spui copilărie nefericită, eu spun doar copilărie. Deoarece nu există bine sau rău, ci totul este ceea ce este. Etichetele sunt o meteahnă rudimentară a creierului nostru de care se va vindeca în următoarele sute de ani".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel