Matilda Pascal Cojocărița, secretul care îi șterge ridurile de pe față: Nicio zi din viața mea nu m-am culcat fără să fac asta, indiferent de oră

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Matilda Pascal Cojocărița - Foto: Youtube "40 de întrebări"
Matilda Pascal Cojocărița - Foto: Youtube "40 de întrebări"

Matilda Pascal Cojocărița a dezvăluit secretul care îi șterge ridurile de pe față. Ce face întotdeauna înainte să doarmă.

Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, iar la cei 64 de ani ai săi, pare că a găsit elixirul tinereții. 

Artista a vorbit despre calitățile și defectele sale, despre cum se menține în formă, dar și despre secretul care îi șterge ridurile de pe față.

În ceea ce privește cea mai importantă calitate a sa, Matilda Pascal Cojocărița spune că principala sa calitate "este că iubesc lumea și oamenii".

Teodora Stoica, fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu cancer la 25 de ani: Doctorul care a examinat proba a spus - Cum se poate așa ceva la o persoană atât de tânără? L-am întrebat pe tata dacă mor

De ce sunt 2 butoane la toaletă. Ce fac, de fapt, butonul mic și butonul mare, atunci când le apeși. Greșeala pe care ai făcut-o când ai tras apa

"Cel mai mare defect, moștenit, este că sunt un pic aprigă. Îmi dau seama, mă controlez să nu fiu cum sunt eu, să nu dau frâu unei tornade. Îmi pare rău dacă nu-mi iese. Dacă stai și gândești lucrurile se pot rezolva și altfel. Controlez acest lucru cum pot", spune Matilda Pascal Cojocărița.

Un lucru mai puțin cunoscut despre Matilda Pascal Cojocărița este că în anul 1979 a fost desemnată Miss România și spune că atunci criteriile erau cu totul diferite.

"Pe vremea aceea primordială era munca. Dacă te uiți la titlul concursului era așa: muncă, tinerețe, frumusețe. Un om care muncește este frumos și sănătos la minte și la trup. Probele, pe vremea aceea, aveau legătură cu meseriile fiecăruia. Eu m-am dus cu cântatul, celalalte colege erau: operator chimist, profesoară, țesătoare, dansatoare. Fiecare dintre noi am venit cu talentul ei", a dezvăluit cântăreața.

Matilda Pascal Cojocărița, secretul care o menține tânără și fără riduri: Îmi doresc să fiu o bătrânică frumoasă

La 64 de ani, Matilda Pascal Cojocărița arată absolut minunat. Întrebată despre secretul ei și dacă își face singură măștile de față sau de păr, artista spune că: "nu știu dacă masca de față are mare influență la vârsta mea".

"Merg pe jos pentru că sport în casă nu am timp să fac. Mereu îmi propun să-mi fac timp, dar drumurile nu mă lasă. Și fac ce face orice femeie, mă îngrijesc la timp.

Nicio zi din viața mea nu m-am culcat fără să mă demachiez, indiferent de oră sau conjunctură. Și mai cred că de vină este și gena. Fără lipsă de modestie eu mă trag din niște părinți frumoși, dintr-un neam frumos", a declarat Matilda Pascal Cojocărița pentru unica.ro.

Demachierea este un pas esențial în rutina zilnică de îngrijire a pielii și joacă un rol important în menținerea sănătății și aspectului sănătos al pielii tale.

În timpul zilei, pielea acumulează impurități, uleiuri naturale, celule moarte și resturi de machiaj. Demachierea ajută la îndepărtarea acestor impurități și la menținerea porilor deblocați. Acest lucru previne apariția coșurilor, punctelor negre și altor probleme ale pielii.

Prevenirea îmbătrânirii premature a pielii: Machiajul și impuritățile pot contribui la deteriorarea pielii în timp, accelerând procesul de îmbătrânire. Demachierea corectă ajută la prevenirea acestui proces prin menținerea pielii curate și hidratate.

Mai mult, demachierea permite pielii să respire și să se regenereze în timpul nopții, fără a fi înfundată de machiaj sau alte impurități.

În cazul machiajului pentru ochi, cum ar fi mascara și eyeliner, demachierea corespunzătoare previne acumularea bacteriilor și riscul de infecții oculare.

Demachierea regulată contribuie la menținerea unui aspect curat, proaspăt și sănătos al pielii. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la prevenirea apariției iritațiilor și a roșeții.

Matilda Pascal Cojocărița, pro sau contra intervențiilor estetice?

"Nici pro, nici contra. Sunt de acord, îmi place să văd la alții, dar nu exagerat. Mi se pare normal să fie și fetele, și doamnele ba chiar și bărbații ajustați, dar la mine nu m-am gândit. Nu cred că o să fac vreo intervenție pentru că mama a fost o femeie frumoasă, a îmbătrânit frumos.

A murit la 90 de ani și tot frumoasă era. Îmi doresc să fiu o bătrânică frumoasă", a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel