”Mâncarea de fasole verde preparată în acest mod este savuroasă, poate fi integrată ușor atât în curele de slăbire, cât și în meniurile obișnuite ale membrilor familiei și, mai ales, este o masă sănătoasă și echilibrată ce nu creează senzația de dietă restrictivă de slăbire. Iar în perioada postului este o idee de masă super sățioasă!”, scrie Cori Grămescu pe rețelele sociale.
Pentru rețetă aveți nevoie de: 500 grame de fasole verde, 2 bucăți de ceapă, 3-4 morcovi, un ardei roșu gras, un ardei capia, sos de roșii un pahar, pastă de ardei capia -2/3 lingurițe, o legătură de mărar, 4 căței de usturoi.
Despre cum se prepară deliciosul preparat puteți vedea pe rețelele sociale unde postează Cori Grămescu.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.