Lifestyle
Pagina 461

Femeile care sunt în cea mai bună formă fizică dimineaţa prezintă un risc mai mic de a dezvolta cancer de sân în comparaţie cu cele care sunt mai active seara.

Scris de: Sebastian Florea       06 noi 2018, 17:47

Adulții care dorm doar șase ore pe noapte, spre deosebire de cei care dorm opt ore, pot avea șanse mai mari să se deshidrateze. Cercetătorii care au realizat studiul îi îndeamnă pe cei care dorm puțin să bea mai multă apă.

Scris de: Alexandra Mănăilă       06 noi 2018, 12:56

Bromelaina este un compus alcătuit din proteaze (enzime) care se găsesc în mod normal în ananas. Pentru a afla mai multe despre beneficiile oferite de bromelaină, citește acest articol.

Scris de: Cătălina Burghelea       06 noi 2018, 13:15

Stresul din perioada copilăriei poate crea vulnerabilități care pot duce la anxietate și depresie mai târziu. Un studiu, condus de cercetători de la Universitatea de Stat din Ohio explică de ce stresul apărut devreme în viață contribuie la apariția tulburărilor de...

Scris de: Alexandra Mănăilă       06 noi 2018, 11:43

Ceea ce alegem să consumăm are un impact foarte mare asupra sanătății noastre. Avem grijă să consumăm alimente cât mai sănătoase, să avem un aport de vitamine complet și așa mai departe. Însă, de câte ori ne gândim ce produse aplicăm pe corp? Lăsând la o parte...

Scris de: Cătălina Burghelea       06 noi 2018, 11:28

Un studiu efectuat recent a demonstrat că cerealele servite la micul dejun conțin de aproape 18 ori mai mult glifosat decât prevăd normele de siguranță.  

Scris de: Cătălina Burghelea       06 noi 2018, 09:55

Consumul de cafea poate reduce șansele de a dezvolta Alzheimer și Parkinson, este concluzia unui studiu recent, care a găsit corelații între riscul scăzut al celor două boli și efectele cafelei. Oamenii de știință din cadrul Institutului de Cercetări a Creierului Krembil sugerează că o...

Scris de: Alexandra Mănăilă       06 noi 2018, 09:02

Cum faci o salată sănătoasă să fie un dezastru pentru dietă? Un castron uriaș de verdeață poate fi plin de vitamine, minerale și fibre. Dar ceea ce puneți peste, ca să îi dea gust, poate să transforme salata sănătoasă din deliciul dietetic în dezastru alimentar.

Scris de: Dana Lascu       05 noi 2018, 23:18

Bărbați, atenție la cât dormiți! Prea mult sau prea puțin somn poate afecta riscul de AVC (accident vascular cerebral). Contează și rasa bărbatului, spun cercetătorii.

Scris de: Dana Lascu       05 noi 2018, 22:54

Dacă aveți diabet zaharat, trebuie să faceți de toate vaccinările recomandate, spun experții de la Asociația Americană a Diabetului. Iată care sunt vaccinurile indicate diabeticilor și de ce: 

Scris de: Dana Lascu       05 noi 2018, 18:20

Persoanele care nu beau deloc alcool au un risc mai mare de a dezvolta demență, decât cei care beau cantități moderate, a descoperit un nou studiu.

Scris de: Cătălina Burghelea       05 noi 2018, 15:59

Știați că locul în care trăiți vă poate determina speranța de viață pe care o aveți? Orașele mici oferă indicii referitoare la scăderea speranței de viață pentru locuitorii acestora, potrivit unui studiu. Institutul de Metrologie și Evaluare a Sănătății (IHME) din SUA a scos la iveală...

Scris de: Alexandra Mănăilă       05 noi 2018, 14:49

Expunerea cronică la zgomot în exces crește riscul de-a face boli cardiovasculare. Noi descoperiri au relevat că zgomotul ambiental alimentează activitatea unei regiuni a creierului implicată în răspunsul la stres, răspuns care, la rândul său, duce la inflamarea vaselor de...

Scris de: Alexandra Mănăilă       05 noi 2018, 13:39

Cei mai mulți au auzit de iod, dar puțini își dau seama de cât de important este pentru sănătatea lor, în special sănătatea creierului, deoarece îmbunătățește nivelul de energie, cunoașterea, memoria și starea de spirit.

Scris de: Cătălina Burghelea       05 noi 2018, 12:07

După ce a primit o "atenție substanțială" de la cercetători din întreaga lume, o revizuire clinică confirmă faptul că ghimbirul (Zingiber officinale) servește ca un antidot viabil și agent de protecție împotriva otrăvirii cu agenți precum pesticide, poluanți de mediu, metale grele,...

Scris de: Cătălina Burghelea       05 noi 2018, 10:56

Consumul de pește poate reduce simptomele astmului la copii, potrivit unui studiu clinic condus de Universitatea La Trobe. Copiilor cu astm bronșic care au urmat o dietă sănătoasă mediteraneană, ca parte a unei alimentații sănătoase îmbogățită cu pește gras, li s-a îmbunătățit...

Scris de: Alexandra Mănăilă       05 noi 2018, 09:29

Un somn odihnitor și o dispoziție bună te pot ajuta să-ți începi dimineața în forță. Totodată, energia, concentrarea și alimentele potrivite pot fi impulsul de care ai nevoie.

Scris de: Cătălina Burghelea       05 noi 2018, 09:04

Cum și de ce trebuie să te speli corect pe mâini: Bacteriile și virusurile periculoase sunt peste tot, și nu ai cum să le ocolești. Deci, ce puteți face pentru a evita îmbolnăvirea?

Scris de: Dana Lascu       04 noi 2018, 11:37

Ai slăbit și te-ai îngrășat la loc? Aceasta este cea mai frustrantă parte a dietei. Dar sunt greșeli elementare care duc la recuperarea greutății pe care ai muncit atât de greu să o pierzi.

Scris de: Dana Lascu       04 noi 2018, 09:50

Produse de bodybuilding, la ce riscuri te supui: Suplimentele destinate celor care vor să-și crească masa musculară pot conține steroizi sau substanțe similare care ar putea prezenta riscuri semnificative pentru utilizatori, avertizează FDA. Iată care sunt riscurile:

Scris de: Dana Lascu       03 noi 2018, 22:28

Oamenii de știință au descoperit că zincul poate activa o moleculă organică din ciocolată, cafea și ceai, ajutând la protejarea împotriva stresului oxidativ, care duce la îmbătrânire și speranță de viață redusă. 

Scris de: Dana Lascu       03 noi 2018, 16:51

Recomandarea ”evitați stresul” este corectă, dar pacienții nu au cum să o aplice, dacă societatea nu se schimbă. Stresul nu poate fi influențat decisiv prin eforturi individuale, ci depinde de profilul cultural național, de echilibrul social, de modul în care mass media...

Scris de: Ion Voicu       03 noi 2018, 10:47

Simți că te învăluie furia și ești gata să ai o cădere nervoasă atunci când conexiunea la Wi-Fi nu mai funcționează? Ar putea fi din cauza personalității tale, potrivit unui nou studiu.  

Scris de: Cătălina Burghelea       02 noi 2018, 21:58

Mișcarea este una dintre cele mai bune strategii de prevenire pe care le poți folosi împotriva multor afecțiuni comune, de la tulburări psihice până la boli de inimă, diabet și cancer.

Scris de: Cătălina Burghelea       02 noi 2018, 17:48

Fie că vorbim de gastrită, fie de ulcer, ambele sunt afecțiuni gastro-intestinale care afectează stomacul. Până aici, nimic anormal. Doar că foarte multă lume le confundă. Însă, fiecare afecțiune are caracteristici diferite care te ajută să le diferențiezi.

Scris de: Cătălina Burghelea       02 noi 2018, 16:36

Rujeolă, un caz fatal arată importanța imunității de grup prin vaccinare: Un nou raport care descrie un caz recent de rujeolă care evidențiază importanța menținerii unei acoperiri mari a vaccinării în comunitate - a imunității de grup - pentru a ajuta la protejarea persoanelor cu sisteme...

Scris de: Dana Lascu       02 noi 2018, 12:56

Programul Național de Toxicologie (NTP) al americanilor a concluzionat că există dovezi clare că șobolanii masculi expuși la niveluri ridicate de radiații de frecvență radio (RFR), cum ar fi cel folosit în telefoanele celulare 2G și 3G, au dezvoltat tumori cardiace canceroase. Potrivit...

Scris de: Alexandra Mănăilă       02 noi 2018, 12:32

Sezonul sărbătorilor se apropie în Laponia (Finlanda), iar Moş Crăciun este în toiul pregătirilor: s-a vaccinat antigripal şi a demarat o campanie pentru recrutarea elfilor care îl vor ajuta în misiunea sa din această iarnă, relatează AFP.

Scris de: Cătălina Burghelea       01 noi 2018, 23:35

Crocante, sănătoase și delicioase, migdalele sunt extrem de benefice pentru sănătate, motiv pentru care au fost atât de populare, timp de secole, în diferite părți ale lumii.

Scris de: Cătălina Burghelea       01 noi 2018, 17:18

Boala gingivală poate interfera cu controlul tensiunii arteriale sugerează un nou studiu. Cercetătorii au revizuit dosarele medicale ale pacienților diagnosticați cu hipertensiune arterială și au studiat și fișele lor dentare. Peste 3600 de persoane diagnosticate au fost analizate, iar...

Scris de: Alexandra Mănăilă       01 noi 2018, 16:49

Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel