Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la „Adevăruri Ascunse”, la Antena 3, un leac simplu, dar extrem de eficient pentru anumite afecțiuni de metabolism, tiroidă și nu numai. Practic, le bagi în blender și adaugi apă.
„Este o băutură foarte interesantă din mei, secară și hrișcă. Noi știm că secara și hrișca sunt cele mai bogate în complexul de B-uri, inclusiv B9, acidul folic, fier organic. Toate astea sunt organice, ele fermentează într-un fel și se bea ca un shake.
Această băutură schimbă metabolismul organismului, ajută la recondiționarea celulelor. Regenerare, recondiționare. Noi hrișca știm la ce e foarte bună, pentru că hrișca este foarte foarte bogată în tot ce înseamnă vitamine și minerale. Are fier, are magneziu. La ruși, hrișca se socotea mâncarea sportivilor. Se poate mânca și de către copii.
Este rețeta pentru nodulii tiroidieni, are proprietăți foarte bune pentru glanda tiroidă, pentru hormoni. E nemaipomenită (...) Chestia este că schimbă tot ceea ce înseamnă celula umană", a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.