Lidia Fecioru a dezvăluit cum ajută cojile anumitor fructe de sezon la creşterea imunităţii şi a poftei de mâncare, dar şi în caz de răceală sau bronşită ori probleme digestive.
"Punem trei linguri de coajă uscată de portocală sau mandarină şi o zdrobim, turnăm două pahare de apă fierbinte peste ea, lăsăm trei ore acoperit şi apoi strecurăm şi bem acest ceai pentru bronşită şi răceală", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.
Acelaşi ceai poate fi utilizat şi pentru spălatul pe cap. "Deci, practic, nu le aruncaţi. Uscaţi cojile, că nu îşi pierd din proprietăţile lor", a mai spus Lidia Fecioru.
Amestecate cu votcă, ele sunt bune pentru creşterea apetitului, a imunităţii şi a tractului digestiv, mai precizează bioenergoterapeutul.
"Se ia coaja de la o mandarină, se toarnă 200 ml pălincă bună sau alt alcool, se pune la întuneric o săptămână şi se beau câte 20 de picături de trei ori pe zi, înainte de masă", a indicat Lidia Fecioru, la Antena 3.
Citește continuarea pe Spectacola și află ce spune Lidia Fecioru despre efectele usturoiului asupra imunității.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.