Lidia Fecioru, despre bolile provocate de emoțiile negative: Vom transforma corpul nostru într-o magazie de boli

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Lidia Fecioru. FOTO Captura video @ YouTube La Maruta
Lidia Fecioru. FOTO Captura video @ YouTube La Maruta

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt bolile provocate de fiecare emoție în parte.

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt principalele boli cauzate de emoții și cum fiecare stare în parte lovește către un organ. Aceasta spune că majoritatea stărilor negative sunt cauzate chiar de noi înșine și, tocmai din acest motiv, trebuie să învățăm să le controlăm.

"Sunt unele probleme care vin karmic, dar sunt și foarte multe care vin din cauza obiceiurilor noastre din viață. Adică, dacă noi trăim într-o viață tristă, ternă, cu supărări, începe să vină o formă de negativitate în sufletul nostru și noi vom transforma corpul nostru într-o magazie de boli. Primul lucru se va duce pe fondul energetic, oamenii se vor îmbolnăvi energetic. Șă nu uităm că și invidia, egoismul, îmbolnăvesc foarte tare. Oamenii nu își dau seama atunci când spun: Dar ce am spus rău? De fapt, în sufletul lui e o formă de invidie, care îl îmbolnăvește pe parcurs. Nu ne bucurăm pentru ceilalți, pentru că negativul e mai accesibil și e mai ușor să se ducă aici, decât către pozitiv.", a declarat Lidia Fecioru, în emisiunea La  Măruță, de pe ProTV.

Ce se întâmplă când femeia își vorbește de rău partenerul

"Când femeia își vorbește de rău bărbatul, chiar dacă el nu aude, ea de fiecare dată se lovește cu lovituri crunte, în organele ei genitale, adică sâni și restul organelor. Și ne trezim cu diferite tumori, probleme, din această cauză.", a continuat aceasta.

Boala provocată de stres

"Stresul dezvoltă și își pune amprenta asupra glandei tiroide. Ea ține de tot ce înseamnă emoțional, de sistemul nervos. Nici nu trebuie să fim foarte indiferenți, dar nici prea empatici. Să nu-ți încarci prea mult sufletul cu problemele celor din jur, pentru că atunci se îmbolnăvește tiroida. Ea dă semne de agitație, palpitații, sufocare, intrare în panică, agitație, insomnie și de aici începe coșmarul.", a continuat ea.

Consecințele provocate de frică

"Frica este a rinichilor și iarăși ne întoarcem la sistemul nervos, care începe să scoată mult mai multă adrenalină, decât hormon și atunci ne dăm peste cap tot ce înseamnă pancreas, glanda tiroidă. Nu trebuie să fim indiferenți, ci echilibrați. Trebuie să facem lucruri frumoase pentru noi, măcar 15 minute trebuie să ne găsim și pentru noi. Sportul ajută să eliminăm din negativitate și începe să ne placă de noi.", a dezvăluit Lidia Fecioru.

Citește mai departe pe Spectacola

Legătura dintre insomnie și anxietate. Psiholog: Antidotul este încrederea în noi

Frica ne ajută să supraviețuim, însă expunerea permanentă la informații cu un conținut negativ îi înlătură funcția importantă în adaptare și astfel poate apărea anxietatea, una dintre cele mai frecvente probleme din sfera psiho-emoționale și care în sine, reprezintă o teamă fără motiv, o stare de neliniște, o agitație.

Anxietatea poate mima orice simptom, însă frecvent apare insomnia. ”Pentru noi, semnifică un simptom al unei afecțiuni psihice și este foarte probabil ca insomnia să își aibă originea în anxietate. Tratând numai insomnia nu avem un rezultat benefic pe termen mediu sau lung. Va trebui să tratăm de fapt anxietatea”, a explicat dr. Eduard Moțoescu, medic primar psihiatru, în emisiunea ”Doctor de Bine” de la Pro TV. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Beneficiile ceaiului de stafide. Lidia Fecioru: Reface celulele creierului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Gabriel Cotabiță a murit

23 noi 2024, 13:08
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel