Kate Middleton, o nouă apariție publică. Va participa la finala masculină de la Wimbledon

Monika Baciu |
Data publicării:
kate middleton - FOTO: Captură YouTube@Access Hollywood
kate middleton - FOTO: Captură YouTube@Access Hollywood

Kate Middleton va avea o nouă apariție publică, cea de-a doua de la momentul la care a anunțat că suferă de cancer.

Kate Middleton va înmâna trofeul câștigătorului finalei masculine de la Wimbledon. Prințesa de Wales va fi prezentă duminică, 14 iulie, la finala masculină de la Wimbledon, unde va înmâna trofeul câștigătorului, fie Novak Djokovic, fie Carlos Alcaraz, a confirmat Palatul Kensington, potrivit Daily Mail.

Astăzi, Kate nu va participa la finala feminină, iar președinta Wimbledon, Debbie Jevans, va prezenta trofeul campioanei, fie Jasmine Paolini, fie Barbora Krejcikova, în numele prințesei. În cazul în care Kate ar fi fost indisponibilă din cauza tratamentului său preventiv pentru cancer, Ducesa de Gloucester, Președinte Onorific al Asociației de Tenis pe Gazon de 25 de ani, ar fi fost pregătită să intervină.

Ultima apariție publică a Prințesei de Wales a fost luna trecută la evenimentul Trooping The Colour. Kate a declarat recent că speră să participe la câteva evenimente pe parcursul verii, dar a cerut înțelegere din partea publicului, deoarece, la fel ca mulți pacienți cu cancer, trece prin "zile bune și zile rele".

Kate Middleton, cancer

La începutul acestui an, Kate Middleton a dezvăluit că are cancer și că urmează tratamentul de chimioterapie preventivă. Nu se știe de ce tip de cancer suferă Prințesa de Wales. 

În luna iunie, Kate Middleton a discutat deschis despre progresul tratamentului său cu chimioterapie, subliniind că traversează atât zile bune, cât și zile dificile. În momentele mai grele, resimte o slăbiciune accentuată și oboseală, fiind nevoită să se odihnească. Cu toate acestea, în zilele în care se simte mai bine, prințesa dorește să profite la maximum de starea sa de bine.

Totuși, Kate este conștientă că drumul recuperării nu este ușor și că este necesară răbdare și înțelegere pentru a face față incertitudinii și provocărilor tratamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel