Irinel Popescu, despre diagnosticul lui Kate Middleton: Este cea mai toxică dintre toate

Monika Baciu |
Data publicării:
kate middleton - FOTO: Captură YouTube@De-a Viața Ascunselea@Captură Instagram@princeandprincessofwale
kate middleton - FOTO: Captură YouTube@De-a Viața Ascunselea@Captură Instagram@princeandprincessofwale

Renumitul medic Irinel Popescu a vorbit despre diagnosticul de cancer al Prințesei Kate Middleton. Reputatul medic a explicat cum ne putem feri de această temută boală oncologică.

Prof. univ. dr. Irinel Popescu, medic primar Chirurgie Generală, coordonatorul Centrului Integrat de Excelență în Boli Hepatice din Spitalul Clinic SANADOR, a vorbit despre diagnosticul de cancer primit de Kate Middleton. Reputatul medic a explicat ce putem face pentru a ne feri de această boală.

Medicul a explicat la ce trebuie să fim atenți atunci când luăm anumite medicamente. Trebuie să fim atenți la informațiile de pe prospect. Cel mai esențial lucru este să încercăm, pe cât posibil, să ne hrănim cu alimente cât mai naturale. 

Vezi și: Kate Middleton: ce tip de cancer ar putea avea. Medic: Asta este cea mai bună explicație. Are peste 40 de ani

Una dintre principalele sale recomandări este să fim atenți la medicamentele pe care le luăm și să citim cu atenție informațiile de pe prospect. Este crucial să optăm pentru alimente naturale, întrucât acestea sunt lipsite de aditivi, conservanți și toxine. Prof.  univ. dr. Irinel Popescu a subliniat că alimentele din grădină sunt ideale, iar evitarea consumului de fast-food este esențială, deoarece este considerat cel mai toxic tip de mâncare.

"Cum putem ajuta ficatul? Generic spus, recomandarea este să mâncăm din grădină dacă putem. Din grădină, lucrurile sunt garantate: nu conțin aditivi, nu conțin conservanți, nu conțin toxice. Dacă nu avem grădină, trebuie să evităm mâncarea fast-food. Este cea mai toxică dintre toate", a explicat prof. univ. dr. Irinel Popescu, la Antena 3 CNN.

Ce cancere pot fi depistate în faze inițiale

Prof. univ. dr. Irinel Popescu a explicat și ce cancere pot fi depistate în faze inițiale, dar a menționat că există și cancerele pentru care nu există astfel de programe. Astfel, esențial este să facem controale regulate. 

"Singura recomandare ar fi o legătură strânsă cu medicul de familie. Un control pe an este obligatoriu, o dată la șase luni este cu atât mai bine. Aceste controale sunt singurele modalități de a depista precoce un cancer", a mai subliniat prof. univ. dr. Irinel Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel