1. Ceapă şi usturoi
Deşi sunt ingrediente de bază pentru multe mâncăruri gustoase, acestea au fost interzise complet de la masa regală, pentru că regina nu le-ar suporta, scrie essexlive.news. În plus, se pare că ar fi considerat un gest lipsit de eleganţă dacă un membru al Familiei Regale ar avea o respiraţie urât mirositoare la întâlnirea cu alţi oameni.
Acest lucru a fost confirmat şi de Camilla Parker Bowles, când a apărut la MasterChef Australia acum câţiva ani. "Îmi pare rău să o spun, dar nu mâncăm usturoi. Este clar asta!", a spus Camilla când a fost întrebată ce nu mănâncă Familia Regală.
2. Scoici
De fiecare dată când vizitează ţări străine, membrii Familiei Regale evită să mănânce scoici, pentru că reprezintă un risc ridicat de infecţii şi boli. De asemenea, se feresc de creveţi, crabi, homari şi alte crustacee. Bacteriile din acestea pot duce la toxiinfecţii alimentare, mai ales atunci când sunt mâncate crude sau gătite nepotrivit, iar Familia Regală nu vrea să se expună la astfel de riscuri.
3. Carnea în sânge
Una dintre mâncărurile preferate ale Reginei este friptura, dar aceasta trebuie să fie bine gătită. Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei, a spus că la masa de Paşti, când se găteşte miel, Regina preferă carnea de pe exterior, pentru că e mai bine făcută.
La fel ca în cazul crustaceelor, carnea în sânge este interzisă membrilor Familiei Regale în călătoriile lor din cauza riscurilor pe care le implică, inclusiv toxiinfecţia alimentară. Membrii Familiei Regale nu pot fi văzuţi bolnavi în public.
Citește continuarea pe DCNEWS.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.