Horoscop medical. Bolile pe care le riști dacă ești zodia Gemeni: Este posibil să suferiți de asta

Horoscop medical - Foto: Freepik @huyvinhnhon
Horoscop medical - Foto: Freepik @huyvinhnhon

Gemeni, zodia Gemeni, horoscop medical - ce boli riscă nativii Gemeni. La ce probleme de sănătate sunteți mai predispus, în funcție de zodie.

Multitaskeri și inteligenți, și Gemenii sunt predispuși la anumite boli.

Deși poate părea ciuda, persoanele născute în zodia Gemeni ar trebui să învețe multe despre sănătatea lor și mai ales despre îngrijirea de sine.

Nativii Gemeni guvernează umerii, brațele și mâinile, precum și sistemul nervos. În afară de bolile mentale, nativii Gemeni sunt predispuși și la tulburări legate de respirație, piele și sistemul nervos.

Experții sugerează că cei născuți în zodia Gemeni ar trebui să practice mindfulness.

Ce BOLI faci dacă ești BERBEC și ce să nu mai mănânci niciodată dacă ești Berbec: MARE GRIJĂ la ASTA! - Horoscop medical

Zodia Gemeni. Posibile probleme de sănătate pentru Gemeni

Potrivit Ganesha Speaks, zodia Gemeni ta guvernează vorbirea, mirosul și plămânii. Sănătatea ta este afectată în principal din cauza colapsului emoțional și a hiperactivității.

Trebuie să acordați odihnă creierului vostru mereu ocupat pentru a rămâne sănătoși.

Aveți tendința de a suferi de probleme legate de stres, cum ar fi anxietatea, iritabilitatea, schimbările de dispoziție.

Nativii Gemeni au probleme cu imunitatea și de aceea trebuie să aibă foarte mare grijă de ei, în special în sezonul rece.

Trebuie să vă odihniți pentru a vindeca gândurile și nervii zdruncinați și pentru a reînnoi celulele hiperactive ale creierului.

Mai mult, pentru că sunteți hiperactiv și predispus să faceți multe sarcini în același timp, pot apărea efecte negative asupra sănătății voastre.

Sunteți prea entuziasmat uneori și nervos în alte momente, ceea ce vă generează stres.

Mai mult, ai grijă, pentru că nu ai o dietă sănătoasă și nici un somn suficient, ceea ce este foarte important pentru a rămâne în formă și sănătos. Sănătatea ta este foarte delicată și, prin urmare, ai nevoie de odihnă și exerciții fizice în mod regulat.

Ce BOLI faci în funcție de ZODIE. Care e ZODIA care face ulcer și cine face schizofrenie. ZODIA cu cele mai mari probleme cu inima

Este posibil ca nativii Gemeni să aibă accidente sau incidente din cauza stresului nedorit, alergând de la un proiect la altul pentru a respecta termenele limită.

Este posibil ca nativii Gemeni să sufere de infecții la umeri, brațe, mâini și degete din această cauză.

În plus, plămânii și intestinele sunt susceptibile de a fi slabe la cei născuți în zodia Gemeni.

Este posibil să suferiți de boli respiratorii precum astmul și este posibil să vă confruntați cu probleme la picioare, spate, artrită și reumatism.

Puteți suferi chiar de migrene și insomnie din cauza gândirii excesive. Este posibil să suferiți de epuizare mentală și nervoasă din cauza agitației. Aveți tendința de a fi afectat des de răceală, gripă, tuse și infecții virale.

ĂSTA e primul semn al bolii Lyme. Ciuhodaru, semnal de alarmă despre ERITEM: Dacă vedeți astfel de pete, mergeți de urgență la spital! Nu e de glumit!

Ce alimente ar trebui să consume Gemenii

Ar trebui să adăugați o cantitate bună de fibre în alimentația voastră, pentru a menține sănătatea diferitelor organe ale corpului. Deficitul fibrelor va duce la formarea de cheaguri în sânge și la probleme cauzate de circulația sângelui.

Deși vă plac gustările, este indicat să consumați fructe, iaurturi și mai puține dulciuri.

Ar trebui să consumați fasole verde, roșii, morcovi, portocale, prune, caise, grapefruit roz, orez, varză și broccoli, deoarece sunt bogate în clorură de potasiu. Ar trebui să consumați alimente bogate în fier și calciu, cum ar fi spanacul, sfecla roșie, laptele și banana.

Este mai bine să evitați sau să reduceți la minimum consumul de cafea, băuturi acidulate, alimente cu drojdie și zahăr rafinat în alimentație. Cafeaua și stimulentele vă vor înrăutăți sănătatea. În schimb, ar trebui să luați ceaiuri și băuturi din plante sau verzi pentru a calma efectul asupra nervilor.

Ar trebui să evitați mâncarea nesănătoasă pentru a vă menține energia și moralul ridicat. Ar trebui să consumați nutrienți sănătoși pentru creier, cum ar fi migdalele, nucile și avocado.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel