Dr Vasi Rădulescu: Pentru sănătatea noastră, să învățăm când să spunem nu

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bucurie
Bucurie

Medicul Vasi Rădulescu subliniază, într-un editorial, că este important pentru sănătatea fiecăruia dintre noi să spunem și ”nu”.

Într-un editorial postat pe leapsadesanatate și preluat pe Facebook-ul Spitalului Militar Central din București, medicul Vasi Rădulescu le reamintește oamenilor că e important să folosească și cuvântul ”nu”.

”Pentru sănătatea noastră, este important să învățăm când să spunem nu. Cea mai sigură cale spre nefericire este încercarea de a mulțumi pe toată lumea. Cea mai ușoară modalitate de a te prăbuși în burnout este acceptarea tuturor compromisurilor, a muncilor, a promisiunilor. Dacă spui da la fiecare propunere, fii sigur că energiile tale vor fi pe consumate. Chiar și formidabil plătit dacă ai fi, nu poți accepta orice colaborare, pentru că vei intra în turbulențe, din prea multe dezechilibre interioare, dintr-o suprasolicitare pe care din păcate o cam subestimăm. Învață să spui nu, nu și iarăși nu”, notează medicul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel