Dr Mihaela Bilic: Cum alegi cea mai bună pâine. Cele 4 ingredinte pe care trebuie să le aibă

Dana Lascu |
Data publicării:
Paine. Foto: Pixabay
Paine. Foto: Pixabay

Cunoscutul medic nutriționist Mihaela Bilic spune că înainte de a cumpăra o pâine este bine să ne uităm pe etichetă și să o alegem pe cea care are fix 4 ingrediente. Iată care: 

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit cât de simplu e să alegem cea mai bună pâine.

„ANCHETĂ PE ETICHETĂ: pâine

Indiferent că este albă sau integrală, franzelă sau rotundă, pâinea a fost și este un aliment de bază în dieta noastră. 

Alegeți pâinea care vă place ținând cont că în rețetă nu trebuie să existe decât făină, apă drojdie/maia și sare. 

Cât despre numărul de calorii, luați în calcul în medie 230cal/100g. 

Și culmea, cu cat pâinea este mai pufoasă și mai plină de aer, ni se pare că mâncăm mult, dar în final aportul caloric este mai mic”, a explicat dr Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel