Micul dejun este acelaşi în fiecare zi: o jumătate de pomelo, o felie de pâine integrală şi o ceaşcă de ceai.
Prânzul şi cina
Ziua 1: LEGUME
Mănânci numai legume crude, sub formă de salate. Este indicat să consumi şi legume cu frunze, cum ar fi salata verde, spanacul, cicoarea de grădină sau măcrişul, scrie unica.ro.
Ziua 2: FRUCTE
Consumă numai fructe, cu excepţia bananelor şi a strugurilor – fructe prea bogate în calorii (83 kcal, respectiv 73 kcal/100 g). Cele mai indicate sunt curmalele şi portocalele.
Ziua 3: LACTATE
La mijlocul săptămânii poţi “da iama” în lactate. De orice fel, doar cu o condiţie: să fie degresate.
Ziua 4: FRUCTE ŞI LEGUME
Legumele trebuie să fie crude, iar bananele şi strugurii sunt de evitat dacă îți dorești o slăbire rapidă.
Ziua 5: CARNE ROŞIE
Ai voie să mănânci carne pe săturate, doar să nu depăşeşti 600 g pe zi.
Ziua 6: CARNE ALBĂ
Poți consuma carne de pui sau de curcan, peşte, preparate la cuptor sau fierte. Încearcă să eviţi conservele de ton sau hering în ulei.
Ziua 7: DE TOATE
Acum poţi mânca tot ce pofteşti. Fereşte-te de orice exces, mănâncă puţin şi des, fără să sari peste mesele principale.
Citește continuarea pe DC NEWS și află care este secretul pentru o transformare pe termen lung.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.