Invitată în emisiunea „Rețeaua de idoli” de la TVR 2, vedeta a dezvăluit cum a luat decizia de a renunța la carne, acum 40 de ani.
„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.
Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.
M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.
Se întâmpla prin ’79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…
Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin la TVR2.
Cum arată meniul vedetei
„Dacă le spun ce mănânc eu, le tai pofta la toţi. Am renunţat de mult la carne. Îmi place să am foarte multe fructe, dimineaţa tot felul de amestecuri cu sfeclă roşie, cu afine, cu vişine, cu zmeură, pe care mi le-am pregătit din vară. Nu mă tentează absolut deloc. Sărmăluţele de peşte pe care le fac, cu carne albă… şi mai sunt conservele de ton, doar conserve. Aşa mă simt bine. Nici mirosul de mici nu mă tentează, când trec pe lângă grătare”, a dezvăluit Irina Loghin la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.