Cum prepari salata de boeuf. Ingredientul care face diferența

Adisa Codruț |
Data publicării:
Salata de boeuf
Salata de boeuf

Carmen Brumă a vorbit, pentru DC News, despre ingredientul care transformă salata de boeuf dintr-un preparat sănătos într-unul nesănătos.

Carmen Brumă spune că maioneza și cantitatea în care aceasta este folosită în salata de boeuf o transformă dintr-un aliment sănătos într-unul nesănătos.

"Depinde foarte mult cum o prepari. Depinde foarte mult de cantitatea de maioneză pe care o pui în ea. Acesta este ingredientul care transformă o salată de boeuf sănătoasă într-una nesănătoasă", a afirmat Carmen Brumă pentru DCNews.

Ce spune despre asocierea dintre cartofi şi carne puteți citi pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel