"Multă lume întreabă cum arată în linii mari un meniu pentru detoxifiere și chiar slăbire. Ca regulă generală, este important să consumi o mare diversitate de legume și fructe colorate, cereale integrale.
Mic dejun:
– germeni de ovăz fierți cu fructe proaspete;
– musli cu suc proaspăt de grepfrut;
– salată de fructe proaspete.
Prânz:
– supă de legume cu germeni de grâu sau de ovăz;
– salată de crudități cu semințe de dovleac;
– orez fiert cu salată de crudități;
– tzatziki cu crudități;
– avocado proaspăt cu salată verde și zeamă de lămâie;
– cartof copt în coajă;
– legume înăbușite.
Cină:
– ghiveci de legume;
– legume pe grill cu zeamă de lămâie și usturoi;
– salată de rădăcinoase cu nuci și migdale crude;
– suc proaspăt de legume;
– orez brun cu legume la abur.", sunt recomandările nutriționistului Lygia Alexandrescu.
Citește și Roșii: greșeala pe care o faci când le gătești
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.