Conservele, cum ne pot îmbolnăvi: atenție la anumite substanțe

Angela Sabău |
Data publicării:

Conservele ar putea să dăuneze sănătății mai mult decât am crezut până acum. Unele substanțe dăunătoare pot fi evitate.

Conservele pe care le cumpărăm de la magazin ar putea prezenta un mare pericol pentru sănătate.

Anumite substanțe din conserve distrug proeminenţele de pe suprafaţa celulelor intestinale şi încetinesc modul în care se absorb substanţele nutritive. Altele pot duce la boli cardiace.
Despre ce substanțe este vorba și cum putem să le evităm, citiți în materialul integral publicat pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Gabriel Cotabiță a murit

23 noi 2024, 13:08
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel