Combinația minune pentru imunitate din 4 ingrediente. E un cortizol natural puternic: Se ține la frigider și putem lua câte o linguriță de 3 ori pe zi

Imunitate - Foto: Freepik @vecstock
Imunitate - Foto: Freepik @vecstock

Combinația minune pentru imunitate în fiecare dimineață. Cele 4 ingrediente pe care trebuie să e combini.

Imunitatea reprezintă capacitatea organismului de a se apăra împotriva agenților patogeni precum bacterii, virusuri și paraziți.

Un sistem imunitar puternic este esențial pentru menținerea sănătății și prevenirea bolilor.

"Eu dau o combinație și le merge destul de bine pacienților mici", a spus Daniela Bușneag, medic homeopat și apifitoterapie, în emisiunea "Vorbește Lumea" de la Pro TV.

Boosterele de imunitate, care includ alimente și suplimente bogate în vitamine, minerale și antioxidanți, pot juca un rol crucial în fortificarea apărării naturale a organismului.

Acestea ajută la întărirea răspunsului imun, reducerea inflamațiilor și combaterea stresului oxidativ, contribuind astfel la o stare generală de bine.

"Îi pun să facă o cominație cu:

- 400 gr miere

- conținutul unei sticle de propolis glicolic care nu are alcool 30 ml

- o sticluță de 30 ml de extract de coacăz negru care este cortizol natural antiinflamator, antialergic

- polen, cu condiția să nu aibă alergie la polen.

Polenul este un aliment complet. Are aminoacizi, enzime, minerale și fier. Noi nu reușim să facem un complex de multivitamine cum face albina.

Amestecul acesta se face în blender, se ține la frigider și putem lua și le putem da copiilor câte o linguriță de 3 ori pe zi.

Nu dăm seara târziu pentru că îl energizează.

Coacăzul negru susține suprarenalele și este un antialergic și un cortizon natural ce nu are efece adverse", a mai spus ea.

Într-adevăr, coacăzul negru este bogat în vitamine C, care ajută la întărirea sistemului imunitar și la combaterea infecțiilor.

Antioxidanții din coacăzul negru, cum ar fi antocianinele, protejează celulele de stresul oxidativ și reduc riscul de boli cronice.

Consumul ed coacăz negru poate îmbunătăți sănătatea ochilor datorită conținutului ridicat de vitamina A și antioxidanți.

Fibrele din coacăzul negru sprijină digestia și contribuie la menținerea unei flore intestinale sănătoase.

Pe de altă parte, polenul este o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale, contribuind la îmbunătățirea energiei și vitalității organismului.

Consumul de polen poate întări sistemul imunitar datorită conținutului său bogat în antioxidanți și compuși antiinflamatori.

Polenul are proprietăți probiotice, spijinind sănătatea digestivă și contribuind la echilibrul florei intestinale.

Propolisul glicolic este un extract natural obținut din propolis, dizolvat într-o soluție glicolică pentru a spori eficacitatea compușilor activi.

Acesta are proprietăți antimicrobiene și antiinflamatoare, fiind folosit frecvent în produse pentru îmbunătățirea sănătății și în îngrijirea pielii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel