INGREDIENTE (20 chiftele mari):
• 1 caserolă de piept de pui de circa 6-700 de grame
• 1 ceapă albă mare
• 3 căței de usturoi
• 2 morcovi potriviți
• 1 legătură de pătrunjel verde
• 1 legătură de mărar verde
• 2 ouă
• 1 lingură pesmet sau 1 felie pâine înmuiată în lapte sau apă
• sare, piper
• 1 lingură de ulei
MOD DE PREPARARE:
1. Tocăm puiul la robot sau mașină de tocat.
2. Adăugăm peste el morcovii și ceapa date prin răzătoarea mare.
3. Punem și verdeața tocată, ouăle, pesmetul, uleiul, sarea și piperul și amestecăm bine.
4. Facem biluțe rotunde sau aplatizate și le dăm o foaie de copt la cuptorul încins, la 170 grade, pentru max. 30 min, până devin puțin crocante, scrie Diana Bart pe blogul ei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.