Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune despre ceapa coaptă că este un leac miraculos în tratarea răcelilor.
„Putem coace ceapa la cuptor. Luăm o ceapă de mărime medie și cu tot cu coajă o punem la cuptor. Această ceapă coaptă este foarte bună pentru răni, ea vindecă foarte repede. Este bună și de mâncat cu un pic de sare pentru cei care au diabet.
Ceapa coaptă este foarte bună și pentru a trata copiii răciți. Când avem copiii răciți, e bine să le punem ceapă coaptă la gât. Face foarte bine pentru bronșită.”, precizează Lidia Fecioru.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.