Medicamentul natural extraordinar pentru imunitate și constipație. Cum îl prepari acasă din 2 ingrediente: Luați după boli și infecții

Catina - Foto: Freepik @gradient45
Catina - Foto: Freepik @gradient45

Planta care crește imunitatea și are de 10 ori mai multă vitamina C decât lămâia. Este un medicament natural extraordinar.

"Imunitatea este capacitatea organismului de a se adapta la tot ceea ce înseamnă factori de stres. Și eu spun că imunitatea vine și din farfurie. Noi suntem ceea ce mâncăm, ce bem și aerul pe care îl respirăm este foarte important, în proporții egale.

Armonia e greu de obținut și trebuie să facem eforturi pentru a susține organismul, din toate punctele de vedere.

Sunt anumite alimente, anumite plante care cresc imunitatea.

Consumul de lichide este foarte important. Ar trebui să bem câte 300 ml de lichid pentru fiecare kilogram pe care-l avem.

Sportul este important, statul în aer liber la fel. Oricât de bine am aerisi o încăpere, este de 200 de ori aerul mai contaminat decât apară.

Dacă sunt peste 5 grade afară, scoatem copiii în aer liber, nu-i ținem închiși", a spus Daniela Bușneag, medic homeopat și apifitoterapie, în emisiunea "Vorbește Lumea" de la PRO TV.

Medicamentul natural extraordinar: "După boli, după infecții, este un aliat excepțional"

"Produsele naturale ne-au fost aliați mii de ani. Noi am supraviețuit pe planetă, până să apară antibioticele și antiinflamatoarele de sinteză, cu cele naturale.

Cătina este un medicament extraordinar. Cătina putem să o folosim și noi, ca adulți, dar și copiii.

Sucul de cătină are o proporție foarte mare de vitamina C, între 200 - 600 de vitamina C în 100 gr de produs. Are vitamina A, B1, B6, B9, vitamina K.

- Zdrobim boabele de cătină sau le blenduim

- le stoarcem într-un tifon.

- sucul obținut îl amestecăm în proporție egală cu miere

- ținem compoziția la frigider.

Copiilor le putem da dimineața 2 - 3 lingurițe. Noi, adulții, putem lua 2 - 3 linguri.

Este un tonic imunitar foarte bun. După boli, după infecții, când există lipsă de fier în corp, cătina este un aliat excepțional. 

Trebuie ținut la frigider și putem să punem și la congelator ca să-l avem pe tot parcursul iernii.

Măceșele au iar o cantitate foarte mare, mult mai mare de vitamina C, mult mai mult decât cătina, de 2 ori mai mare. Gândiți-vă că dacă am compara cu lămâia, cătina are de 10 ori mai multă vitamina C, iar măceșele au de 50 de ori mai multă decât lămâia.

Persoanele care suferă de constipație pot să folosească cătina cu miere, amestecată în părți egale, 2 - 3 linguri pe zi", a mai spus medicul homeopat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel