"Eu am acumulat în sarcină 10 kilograme controlându-mi cu atenție meniul și făcând sport moderat, am născut natural la 37 de ani un copil de 3,400 kg iar în 2 luni și jumătate după naștere mi-am recuperat silueta. După amiaza, când nivelul meu de energie scade și am nevoie de un mic ajutor, am înlocuit cafeaua pe care obișnuiam să o beau cu o băutură din cereale. E o soluție foarte bună pentru cei care nu vor sau nu au voie să consume cofeină, de exemplu cardiaci, femei gravide sau care alăptează, hipertensivi sau copiii mai mari. Conține un amestec de cereale, orz, secară, cicoare și sfeclă de zahăr și are o tradiție și o rețeta neschimbată de 47 de ani. E o sursă de fibre, vine cu doar 14 cal pe porție, poate fi consumată în orice moment al zilei și nu continue conservanți sau aditivi artificiali. Se prepară foarte ușor și poate fi combinată cu diverse ingrediente.
Cum se preparară băutura din cereale
CAFEA VANILATĂ
INGREDIENTE
2 lingurițe de INKA
O jumătate de păstaie de vanilie
2 lingurițe de miere
30 ml lapte încălzit
200 ml apă fierbinte
Se răzuie pastaia de vanilie și se pune în cană peste 2 lingurițe de INKA. Se adaugă apă fierbinte și laptele încălzit peste. Adăugați mierea când amestecul se mai răcește până la aproximativ 40 grade C.", a scris Carmen Brumă pe blogul ei.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.