Trei beneficii ale consumului de migdale:
1. Reglează tensiunea arterială și nivelul colesterolului - studii ștințifice arată că migdalele au rolul de a reduce colesterolul.
2. Ajută în curele de slăbit - cercetările au arătat faptul că o dietă bogată în migdale poate fi un adjuvant pentru persoanele care vor să elimine excesul de grăsime.
3. Previn apariția bolilor cardiace - datorită conținutului ridicat de potasiu, proteine și grăsimi monosaturate - , și îmbunătățesc sănătatea oaselor - sunt o sursă bogată de vitamine, minerale, dar și fosfor, potrivit Spectacola.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.