După ce a slăbit enorm cu dieta făcută faimoasă de regretatul cântăreț Demis Roussos, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru n-a ținut-o ca la carte, cum s-ar spune.
„Aveam 40 de ani când am slăbit. Acum am mai pus puțin înapoi, pentru că la 60 de ani de ani nu mi-ar plăcea să fiu chiar slabă, pentru că e foarte important cum te simți tu în pielea ta. (...) Sunt o sedentară (...) Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. (...) Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Roussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a spus bioenergoterapeutul, la Antena3.
Ea spune că sunt alimente care nu-i plac și de care nu se atinge nici acum.
„Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar în perioada de regim n-am mâncat fructe”, a arătat Lidia Fecioru.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.