Alimente despre care nu știai că pot fi toxice. Atenție, în anumite situații pot să și ucidă!

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Cireșe FOTO: pexels.com
Cireșe FOTO: pexels.com

Unele alimente, la care nu v-ați gândit vreodată, conțin, fie și în cantități mici, substanțe otrăvitoare.

Când consumați cireșe, evitați să mâncați și sâmburii deoarece sunt toxici: conțin cianură. La fel și semințele de mere. Dacă vă place nucșoara în dulciuri nu o mâncați cu lingurița. Are un ulei ce poate provoca halucinații, somnolență, amețeli, confuzie și convulsii. Specialiștii vă recomandă să nu mâncați cartofi verzi, frunze de rubarbă, migdale amare, anumite ciuperci și fructe stea, potrivit medicinenet.com.

Mai multe detalii despre alte alimente cu substanțe otrăvitoare puteți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel