Ceaiul verde, efect asupra cancerului hepatic. Descoperiri cheie dintr-un studiu medical de la Universitatea Hiroshima
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Alimente precum afinele, uleiul de măsline și ghimbirul au proprietăți care reduc inflamația și, implicit, durerea.
Ghimbirul este unul dintre alimentele care îndepărtează stările de greață și calmează stomacul. Acesta poate combate durerea, inclusiv cele generate de artrită și menstruație. Un studiu susține că capsulele de ghimbir au ameliorat durerea asemeni medicamentelor anti-inflamatorii, potrivit webmd.
În categoria alimentelor care înlătură durerea mai sunt amintite: somonul - încărcat cu acizi grași omega-3 antiinflamatori, benefic în artrită reumatoidă; turmericul, uleiul de măsline - menține articulațiile și cartilajele în formă optimă, mentă - uleiul de mentă ameliorează crampele dureroase, gazele și balonările.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Șase fructe care surclasează portocala la conținutul de vitamina C.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
5 plante medicinale care chiar funcționează (confirmate de știință).
Acest aliment pe care îl mănânci dimineața, te ajută să ai un somn odihnitor. Are efect calmant.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.