Alain Delon a murit

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
alain delon - FOTO: Captură YouTube@Koi neuf France
alain delon - FOTO: Captură YouTube@Koi neuf France

Actorul francez Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani. 

Legenda cinematografiei, Alain Delon a decedat la vârsta de 88 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație adresată AFP duminică.

Conform informațiilor, Alain Delon a murit în mod liniștit la reședința sa din Douchy, fiind înconjurat de cei trei copii și de familie. În declarație, copiii săi, Alain Fabien, Anouchka și Anthony, alături de câinele său Loubo, au exprimat profunda tristețe și au solicitat respectarea intimității în aceste momente dificile.

"Alain Fabien, Anouchka, Anthony şi (câinele său) Loubo sunt profund întristaţi să anunţe decesul tatălui lor. Acesta s-a stins din viaţă în linişte în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi şi de familia sa. (...) Familia sa vă roagă să îi respectaţi viaţa privată în această perioadă de doliu extrem de dureroasă", arată familia, potrivit Barrons.

Alain Delon, plasat sub tutelă consolidată

La începutul acestui an, Alain Delon a fost plasat sub tutelă judiciară din motive de sănătate. Tribunalul din Montargis a evaluat cererea de plasare sub tutelă a actorului, care se află sub protecție juridică din 25 ianuarie, ca urmare a unei solicitări urgente din partea avocatului său, potrivit Le Club des Juristes.

Disputa de vineri a fost marcată de tensiuni familiale, durând puțin peste două ore, și a implicat fiica actorului, Anouchka Delon, avocatul acesteia, avocatul lui Alain Delon și avocații fiilor săi, Anthony și Alain-Fabien Delon. Tutela, care poate fi în vigoare pentru o perioadă de până la cinci ani și se poate reînnoi o singură dată, îi conferă tutorelui responsabilitatea de a gestiona veniturile lui Alain Delon.

Conflictul familial legat de starea de sănătate și ultimele dorințe ale lui Delon a generat controverse. Anthony, fiul cel mare, a acuzat-o pe sora sa Anouchka că i-a ascuns starea precară de sănătate a tatălui lor și a afirmat că aceasta intenționa să-l ducă pe actor în Elveția, în ciuda dorinței exprimate de Alain Delon de a rămâne și a muri în Douchy, Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel