„Oamenii mânâncă mai nou migdale, alune, semințe. Toate oleaginoasele acestea sunt considerate super food. Sunt super food, dar ar trebui să mâncăm șapte-zece bucăți. Ori majoritatea persoanelor mănâncă cu punga.”, a spus nutriționistul Mihaela Bilic, într-o emisiune TV.
Dr. Mihaela Bilic lansează o provocare
„Provocarea mea ar fi: încercați să nu mai mâncați alimente procesate, ci mâncare gătită. Când ai acasă o porție de ciorbă, atunci ai o mâncare gătită ale cărei ingrediente le-ai pus tu în oală și sunt mai aproape de niște ingrediente curate.”, a precizat medicul.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.